Styrk dit brand

Skriv en fagbog

”Styrk dit brand – Skriv en fagbog” er et onlineforløb for virksomheder og soloselvstændige, som gerne vil skrive, udgive og brande sig med en fagbog, der rammer målgruppen med seriøse, faglige budskaber.

Grundstenene i forløbet er:

  • En introsamtale, hvor vi taler om, hvordan du og din virksomhed får mest ud af forløbet.
  • Mulighed for op til fire 1:1-møder med mig hver måned, hvor du kan få hjælp til alle aspekter af din udgivelsesproces.
  • En skriftlig guide, som trin for trin beskriver, hvordan du skriver, markedsfører og udgiver din fagbog på en tryg og ordentlig måde.
  • Mulighed for løbende at få skriftlige svar på hastespørgsmål.
  • Assistance til at tilkøbe ydelser fra en redaktør, digital designer, korrekturlæser, trykker, distributør eller PR-specialist via mine samarbejdspartnere.

 

Der er tale om et betaforløb, og du har altså mulighed for at være med til at forme det.

Din sikkerhed for

En tryg proces

Få hjælp til at navigere skrive-, udgivelses- og markedsførings-/PR-processerne. Din virksomhed har den viden og de budskaber, der skal formidles til målgruppen. Det, Skrivekompagniet tilbyder, er en tryg proces, der hjælper bogprojektet sikkert i mål til gavn for din virksomheds brand.

Du kan købe adgang til 6 måneder i forløbet for 14.900 kr. ekskl. moms. Herefter har du mulighed for at forlænge med en måned ad gangen for 2.500 kr. ekskl. moms.

Spørg din lokale erhvervsforening, om du kan være berettiget til et tilskud.

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål eller vil booke en uforpligtende samtale, hvor vi afklarer, om jeg kan hjælpe med din virksomheds bogprojekt.