Styrk dit brand

Skriv en bog

Styrk dit brand – Skriv en bog er både en bog og et onlineforløb for virksomheder og fagspecialister, som gerne vil skrive, udgive og brande sig med en fagbog, der rammer målgruppen.

Grundstenene i forløbet er:

  • Adgang til en ugentlig rådgivning, hvor du kan få hjælp til alle aspekter af din skrive- og udgivelsesproces
  • Mulighed for at få svar på presserende spørgsmål imellem rådgivningerne
  • En skriftlig guide, som trin for trin beskriver, hvordan du skriver, markedsfører og udgiver din fagbog på en tryg og ordentlig måde
  • Assistance til at tilkøbe ydelser fra en redaktør, digital designer, korrekturlæser, trykker, distributør eller PR-specialist.

 

Der er tale om et betaforløb.

Læs videre på siden her, hvis du vil vide mere.

Din sikkerhed for

En tryg proces

Igennem min bog og mit onlineforløb får du hjælp til at navigere alle aspekter af en bogudgivelse fra første idé, til du står med den trykte bog foran en forsamling.

Din virksomhed har den viden og de budskaber, der skal formidles til målgruppen. Det, jeg tilbyder, er en tryg proces, der hjælper dig og bogprojektet sikkert i mål.

Du kan købe adgang til en måned i forløbet for 2.390 kr. ekskl. moms. Køber du adgang til tre måneder ad gangen, får du 10 procent rabat. Desuden modregner jeg prisen på min bog, hvis du allerede har købt den.

Spørg din lokale erhvervsforening, om du kan være berettiget til et tilskud fra en udviklingspulje eller lignende.

Kom nemt i gang

Find de rette ressourcer

Hvilke fremgangsmåder og ressourcer, der er de helt rette for dig, kommer an på dine specifikke behov, dit budget og dine præferencer. Men en ting er sikker: Der er masser af kvalificeret hjælp at få, og jeg kan enten give dig den eller hjælpe dig med at finde den.

På nettet kan du opstøve mange gratis redskaber, som du kan bruge til dit bogprojekt, men hvis din tid er værdifuld, og du har brug for en samlet, strukturet metode, kan du med stor sikkerhed have gavn af min bog og mit onlineforløb.

Ofte oplever nye forfattere, at det kan være svært at holde snuden i sporet og fingrene på tastaturet. Og så kan det være en betydelig fordel at have adgang, ikke bare til en skriftlig guide og faglig rådgivning, men også til sparring og støtte.

Er du klar til at træffe dine valg om dit bogprojekt? Ellers vil jeg anbefale, at du skriver dig op til mit nyhedsbrev. Det er gratis og kan tjene som inspiration til at komme godt i gang med din bog.